Horeca

Wil je je gasten de allerbeste koffie serveren? Keppler Koffie levert niet alleen de hoogste kwaliteit koffie, we verzorgen ook trainingen, geven advies over apparatuur en servies. Keppler Koffie zorgt voor de ultieme koffiebeleving in jouw zaak.

Download de soortenlijst

EDUCATIE

Naast de korting bieden we heel graag educatie aan. 4 keer per jaar organiseren we open inloop cursussen. Deze vinden plaats bij ons in de branderij, we behandelen elke cursus weer andere leerdoelen aan. Cursus op locatie op jullie eigen apparatuur kan uiteraard ook.

WEKELIJKS VERS

Koffie bederft niet maar na drie weken is de jeu er wel af. Juist om die reden willen we vers leveren. We roosteren dagelijks om de koffie zo vers mogelijk te houden. Zit je in Amsterdam (binnen de ring) dan komen we wekelijks vers koffie bij je brengen. Vanaf 3 kg wordt je bestelling gratis bezorgd. Buiten Amsterdam verzenden we je bestelling met de post. Vanaf 9kg verzenden we de bestelling gratis.

APPARATUUR

Wij werken goed samen met de Fa Alleborgh. Zij leveren de Italiaanse machines La Pavoni (degelijke middenmoter) en La Marzocco (beste fabrieksmachine). De La Marzocco onderscheidt zich dankzij een dubbel boiler systeem. Hiermee garanderen zij volledige stoomdruk en een gecontroleerde temperatuur voor het water waarmee de koffie wordt bereid. Dit is, samen met andere factoren, belangrijk voor een optimale koffiesmaak. Wil je, net als jullie koffie, het beste van het beste dan is een van de modellen van Kees van der Westen of Synesso ook een optie. Deze machines zijn speciaal uitgerust voor de fanatieke barista. Denk o.a. aan instelbare watertemperatuur en pompdruk.

 

Wil je ook Cafe Keppler koffie serveren? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons bereiken via:

mail: info@kepplerkoffie.nl

telefoon: 020 737 0383