Keppler Koffie

Keppler Koffie is in 2017 ontstaan vanuit de fusie tussen De Soepboer & Stadsbranderij Noord, de pop-up espressobar en koffiebranderij van Kees Kraakman. Stadsbranderij Noord werd Keppler Koffie. Kwaliteit en goed contact met jullie vinden wij het belangrijkst.

Natuurlijk schenken we onze verse koffie in Café Keppler. Onze bonen voor thuis zijn te koop in het café en in onze online Koffieshop.

Naar de shop

Kwaliteit zit hem in vele factoren. Twee heel belangrijke zijn de inkoop van de ongeroosterde bonen en de versheid. Versheid is het sleutelwoord in het bereiken van de hoogst haalbare kwaliteit. Daarom roosteren wij meerdere malen per week. Koffie bederft niet, zelfs niet na tien jaar. Maar na een maand is de jeu er wel vanaf, dus let op de roosterdatum. Uiteraard doe je er het beste aan om thuis vers te malen, vlak voor je koffie gaat zetten.

Het karakter van koffie verschilt per land, plantage en oogst. Elk seizoen zoeken wij opnieuw naar de beste soorten. Daarbij zitten makkelijke koffies die naar noten en chocolade smaken, maar ook complexere smaken zoals grapefruit, kruidnagel en aardbei. Voor elk wat wils.